Politological club
ONU
Воскресенье, 19.05.2024, 23:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 54

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа


оптимизация сайта
Главная » 2010 » Март » 23
Пригадується, Ахметов відзначив, що демократичний розвиток України сприяє підвищенню капіталізації його бізнесу. Залишається вірити, що Рінат Леонідович не втратить шансу довести цю тезу своїм партнерам у владі...

Коаліція з назвою «Стабільність і реформи» планує будувати в Україні власний варіант капіталізму. Ні, не з людським обличчям, хоча в її лавах комуністи. І без народно-аграрного ухилу, який залишається ідеологією Блоку Литвина. Нова коаліція створює основу «пацанського капіталізму», в якому право сильного й інтереси особистих друзів глави держави превалюватимуть над загальнонаціональними.

Кадровий бліцкриг зразка 2005 року

Рінат Ахметов і Віктор Янукович на презентації концепції економічного розвитку України Фондом ефективного управління. Київ, 9 квітня Судячи з того, з якою енергійністю Партія регіонів входить у владу, перебудувавши явочним порядком парламентсько-президентську республіку на вікторіансько-миколаївську, кадрові питання команда Януковича вирішила зав ... Читать дальше »

Просмотров: 454 | Добавил: nasty | Дата: 23.03.2010 | Комментарии (0)

Молодь звертається до уряду з найболючішими проблемами

Представники молодіжних організацій України звертаються до уряду щодо найболючішої проблеми молодих людей. Клопотання безпосередньо стосується рішень та діяльності новоствореного уряду, а також повністю відповідає раніше взятим зобов’язанням керівників вищих органів державної влади перед молоддю.

Текст звернення :

Прем’єр-міністру України
Азарову М.Я.
Міністру фінансів України
Ярошенко Ф.О.

До Вас звертаються представники найпотужніших молодіжних організацій України. Наше клопотання безпосередньо стосується ваших рішень та діяльності новоствореного уряду.

З 2007 до 2010 року усе залишається без змін. В Україні і надалі відсутні такі місця роботи, де молода людина може заробити на квартиру, навіть у кредит. Єдине виключення – стати власником бізнесу…але чи під силу це багатьом молодим людям, і чи є таке суспільство справедливим? Саме тому, сьогодні понад 50% молодих людей мріють виїхати з Укр ... Читать дальше »

Просмотров: 413 | Добавил: shket | Дата: 23.03.2010 | Комментарии (0)

Сьогодні в Україні спостерігаються перші ознаки стабілізації в економічній сфері, і тому увага країни має бути зосереджена вже не на боротьбі з кризою, а на забезпеченні стабільного економічного розвитку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на першому засіданні Комітету з економічних реформ, очолюваного Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, заявив постійний представник Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Макс АЛЬЄР.

«В Україні спостерігаються перші ознаки економічного відродження, і це відбувається після успішної стабілізації економічної ситуації, яка є результатом співпраці з міжнародними економічними інститутами. І ми вважаємо, що зараз настав час перегорнути сторінку і сфокусувати політику не на боротьбі з кризою, а на забезпеченні стабільного економічного зростання», - сказав М.АЛЬЄР.

Він підкреслив, що сьогодні Україна вже має відійти від макроекономічної політики, спрямованої на розв’язання фіскальних проблем.

М.АЛЬЄР відзначив, що необхідно ... Читать дальше »

Просмотров: 378 | Добавил: nasty | Дата: 23.03.2010 | Комментарии (0)

Все может начаться с защиты европейской модели образования со стороны студенчества... Любой протест общество поддержит... Примет ли оппозиция подарки от Януковича?..

Растерянность господствует в украинском политикуме. Прежде всего в стане оппозиции. Раздаются какие-то заявления, требования, но все это – лишь ответы на внешние раздражители и на действия самоорганизованной общественности… Попробуем спрогнозировать, как будут разворачиваться политические события в стране.

Что породило Табачника

Дмитрий ТабачникНаше внимание привлекли два момента, на вид не совсем логичные, в деятельности кандидата в президенты Януковича и его команды после победы на президентских выборах.

Первое – это громкое заявление в его родном Енакиевом в канун второго тура выборов о намерении добиваться государственного статуса русского языка. Нелогично такое действие по нескольким причинам:

Любой кандидат, который стремится быть президентом обоих берегов Днепра должен был бы избегать резких движ ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: shket | Дата: 22.03.2010 | Комментарии (0)

Поиск

Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz